rjt

natriumhypochlorit

Installation på stedet af 5 tons/dag 10-12% natriumhypochlorit-generatoren til Fiji-kunden er afsluttet i marts, idriftsættelses- og opstartsarbejdet starter efter kundens påskeferie.

Denne natriumhypochloritgenerator er specielt designet til vores kunde til at producere højstyrke natriumhypochlorit til salg på Fijis lokale marked, og natriumhypochlorit kan også fortyndes til en lavere koncentration på 5-6% blegemiddel til hjemmebrug, hospitalsbrug og andre anvendelser.

Som en af ​​producenterne af vandbehandlingsløsninger er Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd. forpligtet til at levere innovative og pålidelige produkter for at imødekomme kundernes stadigt skiftende behov.Yantai Jietong natriumhypochloritgenerator er ingen undtagelse, som er design og fremstilling efter kundens krav og er blevet brugt i drikkevandsbehandlingsanlæg, spildevandsbehandlingsanlæg, swimmingpools, fødevareforarbejdningsfaciliteter, papir og tekstiler og i fremstillingen af ​​plastik , kemikalier og farmaceutiske og andre industrier.Det giver en effektiv og pålidelig løsning til fremstilling af natriumhypochlorit af høj kvalitet

-en

b

c


Posttid: Apr-02-2024